Hem » Råvaror » Vaxer/fett » Sheasmör Rå eko

Säkerhetsdatablad (1)

Sheasmör Rå eko

INCI:
Butyrospermum parkii
Mängd:

Styckpriser

Lagerstatus:   I lager
75,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
170,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
285,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
1120,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
2250,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
9000,00 SEK

Info

Certifiering

  • Vår leverantörs certifiering: Salviaolja är känd för sina antibakteriella, svamp- och virusdödande egenskaper och används traditionellt för olika hudproblem och infektioner. Rekommenderas speciellt för fet eller oren hy, eller för slapp och rynkig hud, mot överdriven svettning, celluliter och för små sår, PMS och klimakteriebesvär. Anses vara bra mot infektioner och inflammationer i munhåla/svalg. Inom aromaterapin anses den vara avslappnande och upplyftande och verka hormonbalanserande. Salvia är en perenn som kan växa till en höjd av 0,5-1 m, med mjuka, silverglänsande grå – gröna blad och pastell lila eller blå blommor. Namnet kommer från det latinska ordet ”Spara”, som betyder ”att läka” och antyder växtens medicinska värde. Tillverkas genom ångdestillering av örtens blad och blommor. Har har en varm, nötig doft. Salviaolja ska användas med försiktighet. Får inte användas under graviditet, amning eller för små barn, personer som har epileptisla anfall, cancer, mm.

Artikelnummer

Artnr: 10070200
Artnr: 10070230
Artnr: 10070250
Artnr: 10070260
Artnr: 10070290
Artnr: 10070310

Omdömme

Du kanske också är intresserad av

  • Ekologiskt sheasmör (Vitellaria paradoxa)
    från 53,00 SEK