Priser och betalning

Frakten är:
Inom Sverige - 39 kr på beställningar upp till 500kr, därefter fraktfritt.
Finland och Danmark - 150 SEK.
Norge - 200 SEK. 

Betalning sker genom Klarna för privatpersoner, och faktura för företag. Vi kan eventuellt be om förskottsbetalning från företag vid första beställningen. 

Från det att du beställt tar det 1-3 arbetsdagar innan du får ditt paket. (Gäller inom Sverige). Att leveranstiden varierar lite beror bland annat på att Posten inte har daglig utkörning till hela landet.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 30 dagar. I ditt meddelande till oss behöver det framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan.

När du utnyttjat din ångerrätt:
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/företagsuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Du väljer även vid köp om du önskar kundutskick från oss. Du kan alltid avsäga dig intresset av dessa framöver och vi säljer inte vidare dina uppgifter till tredje part. 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Var noga med att hämta ut ditt paket inom 14 dagar. Outlösta paket debiteras med 200 kr. 

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.