Om oss

Allt fler upptäcker att det är både roligt att enkelt att göra egna hudvårdsprodukter. En stor del av det som vi smörjer in oss med går in i kroppen, vilket gör att det är lika viktigt att tänka på vad vi lägger på vår hud som vad vi äter. Naturliga hudvårdsprodukter är även otroligt effektiva, inte sällan effektivare än konventionella hudvårdsprodukter. 

Vi som driver Opella heter Jonas och Martin Persson. Vår passion för naturlig hudvård kommer ifrån att vi vuxit upp med föräldrar som är hängivna biodlare och där cerat och salvor gjorda på eget bivax och ekologiska oljor alltid har varit ett naturligt inslag. Idag har vi båda ett starkt miljöintresse och vi är övertygade om att vi står på randen till en revolution av ekologisk hudvård, på samma sätt som vi sett medvetenheten kring ekologisk mat fullständigt explodera de senaste åren. 

Vi granskar våra leverantörer noggrant och tummar aldrig på kvaliteten. Sedan starten 2011 har Opella vuxit kraftigt och vi har idag en bred och trogen skara kunder. Detta ger oss möjlighet att påverka våra leverantörer genom medvetna inköp. Våra kunder är väldigt pålästa och vi är oerhört stolta och tacksamma för förtroendet.  

Visionen, som vi jobbar hårt för, är att Opella.se ska vara det smidiga alternativet för dig att handla ekologiska oljor, vaxer, fetter och förpackningar. Här kan du köpa allt från enstaka produkter i små förpackningar till storpack för dig som är tillverkare. Vi vet även hur mycket man längtar efter att få hem de varor man har beställt och därför ser vi till att alltid ha snabba leveranser. 

Maila eller ring oss gärna om du undrar något eller har synpunkter, du hittar kontaktuppgifterna under rubriken Kontakt.

Varmt välkommen som kund!

Bröderna Jonas & Martin med personal

PS. Våra föräldrar är fortfarande aktiva biodlare, så besöker du Ekerö under sommaren är det inte omöjligt att du får se dem lutades över en bikupa letandes efter en bidrottning. 

 

Personal Opella