Hem » Råvaror » Myrten - Ekologisk Eterisk olja

Dokument (0)

Myrten - Ekologisk Eterisk olja

INCI:
Myrtus communis
Mängd:
Lagerstatus:   I lager
87,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
238,00 SEK
Lagerstatus: Ej i lager
568,00 SEK
Slut i lager

Ange din e-postadress för att bevaka denna artikel. Du blir meddelad när artikeln åter är i lager.

Sammanfattning

Uppfriskande och söt doft, lite kryddig. Svagt kylande och renande på huden , passar bra vid fet och oren hud. Passar fint att ha i din aromalpampa för att sprida en härlig doft. Ursprung från Tunisien.

Latinskt namn: Myrtus coommunis
Växtdel: löv
Framställning:destillering
Doft: Söt
Parfymnot: mellan not
Blandar sig väl med: apelsin, bergamott, citron, lavendel, rosmarin

Risker/ Dosering
Eteriska oljor ska generellt aldrig användas direkt på huden utan skall tillsättas i en bärande olja. I hud- och ansiktsprodukter rekommenderar vi sammanlagt max 1% eterisk olja. I så kallade ”rinse off”-produkter (produkter som sköljs av tex. ansiktstvätt) kan doseringen ökas något.
Ej för invärtes bruk.
Förvaras oåtkomligt för barn.

Läs mer

Artikelnummer

Artnr: 20570010
Artnr: 20570020
Artnr: 20570050

Omdöme

Lämna ett omdöme

swez
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela