Hem » Råvaror » Eteriska oljor » Gran, sibirisk - eterisk olja 

Dokument (3)

Gran, sibirisk - eterisk olja 

INCI:
Abies sibirica
Mängd:

Styckpriser

Lagerstatus:   I lager
52,00 SEK
Lagerstatus: Ej i lager
126,00 SEK
Slut i lager

Ange din e-postadress för att bevaka denna artikel. Du blir meddelad när artikeln åter är i lager.

Lagerstatus: Ej i lager
275,00 SEK
Slut i lager

Ange din e-postadress för att bevaka denna artikel. Du blir meddelad när artikeln åter är i lager.

Lagerstatus: Ej i lager
1040,00 SEK
Slut i lager

Ange din e-postadress för att bevaka denna artikel. Du blir meddelad när artikeln åter är i lager.

Info

Gran sibirisk, eterisk olja. Doftar skogsdoft av gran, uppfriskande doft. Oljan är slemlösande och ökar cirkulationen lokalt. Bra vid ömma leder och muskelvärk, passar därför bra för massageoljor. 

Vetenskapligt namn: Abies sibirica

Växtdel: Barr Ursprungsland: Ryssland

Risker/ Dosering
Eteriska oljor ska generellt aldrig användas direkt på huden utan skall tillsättas i en bärande olja.
I hud och ansiktsprodukter rekommenderar vi sammanlagt max 0,5% eterisk olja.
I så kallade ”rinse off” produkter dvs produkter som sköljs av tex. ansiktstvätt kan doseringen ökas något.
Vår sibiriska gran är så kallat ”Food grade” och säker att förtära dock med största försiktighet.
Dosering av eteriska oljor för invärtes bruk är svår då produkten inte är standardiserad och kan variera i styrka.
Eteriska oljor är giftiga och livsfarliga är för stor dos.
Förvaras oåtkomligt för barn.
Eteriska oljor bör förvaras mörkt och svalt.

Certifiering

Artikelnummer

Artnr: 20620010
Artnr: 20620020
Artnr: 20620050
Artnr: 20620250

Omdöme