Ledig tjänst - Hudterapeut

Om oss

Opella AB startades 2011 och vår filosofi har sedan dess varit att erbjuda det bästa råvarorna för tillverkning av naturkosmetik, både till privatpersoner och företag. Försäljning sker huvudsakligen via opella.se men även genom samarbetspartners. Fler och fler väljer våra produkter och nu behöver vi komplettera vårt team med ytterligare en person som brinner för naturlig hudvård.

I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att ge rådgivning till våra kunder, utveckla och ansvara för produktinformation, ta fram recept och nya produkter samt även att packa ordrar tillsammans med övriga teamet.

Vi letar efter dig som:

- Har dokumenterad kunskap inom naturkosmetik
- Kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Behärskar du ett ytterligare nordiskt språk är det ett plus
- Trivs att arbeta i ett ungt företag med fantastiska kollegor där vi samarbetar nära och håller ett högt tempo 

Tjänstens arbetstider är 8.30 - 16.00 med placering i våra lokaler i Hägersten. Hit tar du dig lätt både kommunalt (T-bana Midsommarkransen) och med bil.

Vi ger dig möjligheten att utvecklas i en kreativ miljö. Opella utvecklas kraftigt och om du passar för rollen finns möjlighet att vara med på en väldigt spännande resa!

Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer sker löpande så sök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Medarbetare till vårt plocklager

I vårt plocklager och kontor i Västberga packar vi ordrar och tar hand om våra trevliga kunder via telefon och mail. För att passa i rollen krävs att du älskar att ge bra service och tidigare erfarenhet av lagerarbete är meriteriande. Vi har kul tillsammans och jobbar i ett högt tempo. För den här rollen krävs det inte att du sedan tidigare är insatt i naturliga råvaror. Vi behöver tillsätta rollen så fort som möjligt, så maila din ansökan redan idag till info@opella.se.

Hoppas vi hörs!

Opella - Personal