Vi söker medarbetare till vårt plocklager!

Vill du bli en del av ett team där din insats verkligen gör skillnad? Kan du kombinera ett högt tempo med stor noggrannhet? Då kan du vara vår nästa stjärna!

Opella grundades för tio år sedan med målet att bli den främsta leverantören av råvaror och förpackningar för tillverkning av naturliga hudvårdsprodukter. Vi har sedan starten vuxit stabilt tack vare nöjda kunder och nytänkande. Nu befinner vi oss i en väldigt spännande fas där vi efter ett år med extra hög tillväxt har flyttat till större lokaler belägna i Västberga, ett stenkast från Midsommarkransens T-bana.

Nu söker vi dig som ska utföra vår verksamhets viktigaste uppgift: att se till att våra kunder får rätt produkter i rätt tid. Du är en effektiv person som får saker att hända och triggas av att färdigställa uppgifter.

- Dina arbetsuppgifter består av att:
- Plocka ihop order
- Säkerställa att vi lever upp till snabba leveranstider
- Ta emot inleveranser
- Upprätthålla dagliga rutiner och ordning och reda i lagret
- Var med och medverka till ständiga förbättringar

Du kommer utgöra en betydande del av vårt plockteam, som idag består av fyra medarbetare. Det är därför av stor betydelse att du kan bidra med positiv energi till gruppen och stötta dina kollegor. Du är liksom vi prestigelös och redo att hugga i där det krävs. Vi ser fram emot att tillsammans med dig hjälpas åt att bygga laganda och sammanhållning för en grym arbetsplats.

Välkommen med din ansökan redan idag, då vi intervjuar löpande. Hoppas att vi ses!

 

Opella - Personal