Hem » Råvaror » Vaxer/fett » Mangosmör

Mangosmör

Mängd:
Lagerstatus:   I lager
66,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
250,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
380,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
1340,00 SEK

Sammanfattning

Mjukgörande fett från mangokärnan.

Mangosmör påminner om kakaosmör, men har en högre smältpunkt. Det ger en fet känsla till huden, och verkar skyddande och mjukgörande. Absorberingstakten är mycket långsam. Mangosmör passar att använda på torr kroppshud, vid hudsprickor och bristningar. Lämpliga produkter är fetare fot-, hand- och kroppsprodukter, t ex salvor, cerat och olika typer av body butter.  

Smältpunkt: 40-45°C
Doft: svag lite nötig doft
INCI: Mangifera Indica (Mango) Seed Butter
Ursprung: Indien

Läs mer

Artikelnummer

Artnr: 10180
Artnr: 10181
Artnr: 10182
Artnr: 10183

Omdöme

Lämna ett omdöme

L2z4UG
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Du kanske också är intresserad av

  • Populär olja med många goda egenskaper. Väldoftande, återfuktande och rik på ...
    från 40,00 SEK
  • Ekologiskt sheasmör (Vitellaria paradoxa)
    från 53,00 SEK