Hem » Råvaror » Vegetabiliska oljor » Blåbärsolja

Blåbärsolja

INCI:
Vaccinium myrtillus seed oil
Ursprung:
Finland
Mängd:
Lagerstatus:   I lager
70,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
95,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
240,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
590,00 SEK
Lagerstatus:   I lager
2390,00 SEK

Sammanfattning

Blåbärsoljan är en koncentrerad, exklusiv olja som utvinns av blåbärsfröna. Den kallas även blåbärsfröolja. Den har ett naturligt rikt innehåll på E-vitamin som är en effektiv antioxidant i hudvård. Antioxidanter är viktiga för huden i syfte att skydda den mot fria radikaler, som påskyndar nedbrytningen av cellerna och därmed hudens åldrande. Används som aktiv ingrediens i anti-age ansiktskrämer och oljor.

Blåbärsoljan innehåller ett högt innehåll av essentiella fetter som ger näring och fukt åt huden. Den innehåller också den unika fettsyran GLA (gammalinolensyra)som motverkar ålderstecken i huden och stärker hudens skyddsbarriär. Bra för en hud med eksem. Oljan stärker kollagenproduktionen samt skyddar och lugnar huden.

Blanda några droppar i din kräm eller olja.

Blåbären som används i oljan växer vilt med ursprung i Sverige och Finland. 

 

 

 

Läs mer

Artikelnummer

Artnr: 10180000
Artnr: 10180010
Artnr: 10180020
Artnr: 10180050
Artnr: 10180060

Omdöme

Lämna ett omdöme

bFLqMK
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Du kanske också är intresserad av

  • Svart pump till flaska med 18 mm hals
    från 13,00 SEK
  • Kallpressad vegetabilisk olja
    från 75,00 SEK
  • Ekologisk och kallpressad havtornsolja. Oljan är framställd genom pressning a...
    från 74,00 SEK